Boka VGDK

Behöver du musikalisk underhållning med kort varsel?

Boka oss – en damkör i Uppsala som sjunger allt från klassiska välkända julsånger och svenska folkvisor till moderna och spex-liknande låtar. Vi hittar tillsammans repertoaret som passar bäst till ditt tillfälle, oavsett om det handlar om en begravning, en födelsedag, ett bröllop, en examensceremoni eller ett Luciatåg! På lång sikt finns det även möjligheten att arrangera ditt favoritlåt som damkörsvariant. 

I coronatider är det självklart viktigt att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi kan sjunga utomhus, exempelvis utanför en balkong. Kanske har ni tillgång till en stor lokal, där vi kan hålla avstånd från varandra och de som lyssnar? Kanske kan vi komma i mindre kvartetter om lokalen är mindre? Tillsammans med er kan vi anpassa tillfället och lägga upp en bra plan i förväg, så att vi kan utföra framträdanden på ett säkert sätt.

Om du vill boka oss kan du skicka ett mail med dina önskemål till boka@vgdk.se. Pris bestäms och förhandlas utifrån tillfälle, storlek på kör och andra anpassningar. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig!