Hoppa till innehåll

Bli medlem!

VGDK är kören för dig som vill utvecklas som sångare i en fin kör-gemenskap. Vi är en medelstor kör som tycker att det är viktigt att alla känner sig välkomna och delaktiga. Alla är välkomna i VGDK, oavsett könsidentitet. Repertoaren sträcker sig från klassisk musik till svensk folkmusik och visor som passar bäst till gasquer, men vi tar oss även an utmaningar i andra genrer. Kören bjuder på underhållning för olika tillfällen och framträder till exempel vid gasquer, välgörenhetskonserter, egna konserter samt andra gig.

Vi repar på torsdagar 18.15 – 21.15 på Västgöta Nation. Medlemsavgift är 180kr per termin. 

Vill du sjunga med oss?

Information om höstens insjungning hittar du här när det närmar sig. Håll utkik på våra social medier så länge för att hålla dig uppdaterad!

På insjungningen kommer du att få framföra ett egenvalt stycke, göra några gehörsövningar, läsa noter så vi ser din notläsningsförmåga och sjunga en stämma i ett stycke tillsammans med andra körmedlemmar. Såklart kommer vi även prata lite med dig och fråga saker om dig så vi får en bild av vem just du är! Vi försöker alltid vara så snälla och icke-skrämmande som möjligt, och vi har full förståelse för att man kan vara nervös. Det är okej! 

Vill du få information om VGDK regelbundet? Prenumerera på vårt Newsletter här!

sv_SE