Bli medlem!

VGDK är damkören för dig som vill utvecklas som sångare i en fin kör-gemenskap. Vi är en liten kör som tycker att det är viktigt att alla känner sig välkomna och delaktiga. Repertoaren sträcker sig från klassisk musik till svensk folkmusik och visor som passar bäst på gasquer, men vi tar oss även an utmaningar i andra genrer. Kören bjuder på musik och underhållning för olika tillfällen och framträder till exempel vid studentikosa gasquer, välgörenhetskonserter samt egna konserter. 

Vill du sjunger med oss? Mejla ditt namn och tidigare körerfarenhet till vgdk@vastgotanation.se för att boka en tid för insjungningen. Insjungningarna hållas i början av varje termin. Tidigare körerfarenhet önskas. Du ska ha bra gehör och viss notläsningsförmåga. 

Vi repar på torsdagar 18:15 – 21 på Västgöta Nation.

 

Torsdag den 20 januari 2022 och torsdag den 27 januari 2022 kommer VGDK ha ett öppet rep i Sankt Ansgars kyrka. Alla är välkomna, med eller utan tidigare körerfarenhet! Vi ser gärna att du är med och provar på att sjunga, men du är också välkommen att lyssna. 

Föranmälan krävs så att vi kan organisera evenemanget på ett säkert sätt. Vi håller avstånd till varandra och det är ytterst viktigt att du stannar hemma om du har förkylningssymptom! Efter repet finns det möjlighet att ställa alla frågor du har om vår kör. Anmälningen till öppet rep eller insjungning sker genom att skriva till vgdk@vastgotanation.se

Insjungningar kommer att hållas lörsdagen den 29 januari 2022 (lokalen för insjungning bestäms senare). För mer information, kolla här: https://www.facebook.com/events/1419102215153141

Vi ser fram emot att träffa dig!