Bild: Diako Idris Biradosty

Bli medlem!

VGDK är damkören för dig som vill utvecklas som sångare i en fin kör-gemenskap. Vi är en medelstor kör som tycker att det är viktigt att alla känner sig välkomna och delaktiga. Repertoaren sträcker sig från klassisk musik till svensk folkmusik och visor som passar bäst på gasquer, men vi tar oss även an utmaningar i andra genrer. Kören bjuder på musik och underhållning för olika tillfällen och framträder till exempel vid studentikosa gasquer, välgörenhetskonserter samt egna konserter.

Vi repar på torsdagar 18:15 – 21 på Västgöta Nation.

Vill du sjunger med oss?

Nu inför höstterminen söker vi nya korister som älskar att sjunga!

På insjungningen kommer du att få framföra ett egenvalt stycke, göra några gehörsövningar, läsa noter så vi ser din notläsningsförmåga och sjunga en stämma i ett stycke tillsammans med andra körmedlemmar. Och så kommer vi såklart prata lite med dig och fråga saker om dig så vi får en bild om vem just du är! Vi försöker alltid vara så snälla och icke-skrämmande som möjligt, och vi har full förståelse för att man kan vara nervös. Det är okej!

Öppet rep: Torsdag 18/01 kl. 18.15 – 19.45, stora salen på Västgöta nation

Bara att komma dit!

Insjungning: Lördag 27/01, dagtid, Referensen på Västgöta nation (en trappa upp till höger)

Maila vgdk@vastgotanation.se och berätta lite om dig och din körerfarenhet, samt vilken stämma du vill söka till för att anmäla dig till insjungningen, senast 21/01. Som svar får du en tid och mer detaljerad info. Hoppas vi syns på öppet rep eller insjungningen!

Vill du få informationer om VGDK regelbundet, kan du anmäla dig till vår Newsletter här.